Beach Event Dronten

Sporten op het zand in Dronten

Knipscheer Infrastructuur en Van Werven slaan handen ineen

Dronten- Deze twee bedrijven werken niet alleen in de bouw, maar zijn ook echte bruggenbouwers met een warm hart voor sport. Ze weten elkaar al jaren te vinden en besloten om samen zand, mankracht en materieel te regelen voor het Beach event in Dronten op 24, 25 en 26 juni. Samen met steun van de Dronter Ondernemers Evenementen Stichting, zijn zij de hoofdsponsors van het evenement en toveren samen het Redeplein weer om in een grote zandbak.

Sport is belangrijkKnipscheer Van Werven

Zowel René Knipscheer als Wilfred van Werven zijn sportief. Ze sponsoren met hun bedrijf verschillende sportverenigingen in de omgeving. René Knipscheer: “Sport is belangrijk voor je gezondheid en voor je algehele welzijn.” Wilfred vult aan: “Sporten is inspannende ontspanning.” Van Werven: “We weten dat grote evenementen niet mogelijk zijn zonder sponsoring van het bedrijfsleven. Voor dit evenement kunnen we allebei een bijdrage leveren en vullen we elkaar aan. We werken vaak voor de Dronter gemeenschap en zo kunnen we wat terugdoen voor de inwoners.”

Samenwerking vanaf het begin

Knipscheer: “Mijn vader werkte al samen met Van Werven en dat is eigenlijk zo gebleven. Waar we elkaar kunnen vinden werken we samen. We huren voornamelijk materiaal zoals rijplaten en krijgen regelmatig een opdracht van Van Werven voor het maken van vloeistofdichte betonvloeren voor wasplaatsen bij grote bedrijven.”

Ondernemers met oog voor mens en milieu

De twee bedrijven hebben nog een overeenkomst. Ze hebben duurzaam ondernemen hoog op de agenda staan. Van Werven: “Op onze acht recyclingvestigingen wordt van 92% van het afval weer nieuwe producten gemaakt, bijna 400.000 ton in totaal. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en altijd gezocht naar échte oplossingen. Afval verbranden is in onze ogen geen oplossing. Nieuwe toepassingen zoeken wél.”

Ook Knipscheer zet bij de realisatie van haar projecten, omgang met externe en interne belanghebbende en het milieu voorop. Naast veiligheid staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Knipscheer: “De duurzaamheid van onze activiteiten meten wij langs de lat van de CO2 prestatieladder. Door het behalen van het 5de niveau op deze, door Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO), beheerde standaard, tonen wij aan dat wij intern en extern bewust zijn van de effecten van onze activiteiten op het milieu en dat wij streven naar een reductie van dit effect. Dit ligt vast in een energiebeleidscertificering. We zijn één van de 127 ondernemingen die op het hoogste niveau van deze standaard is gecertificeerd. En dat is iets waar wij best trots op zijn.”

Het kan weer in Dronten

Woordvoerder Hilde Boers van de organisatie van het Beach Event is er blij mee. Boers: “Wij zijn als organisatie enorm blij met deze hoofdsponsors, maar ook met alle andere sponsoren die ervoor zorgen dat wij Dronten in beweging krijgen en we het evenement voor de tweede keer weer in het mooie stadscentrum SuyderSee kunnen organiseren. Ik denk dat de gemeente trots kan zijn op zulke mooie bedrijven en samenwerkingen in Dronten. Wij zijn het in ieder geval zeker!”

Samen zetten we Dronten op de kaart!

Met alle evenementen zetten we Dronten graag op de kaart. Daarom roepen we bedrijven op ons te ondersteunen. Voor een klein bedrag bent u al sponsor en vergroot u uw naamsbekendheid. Misschien vindt u het wel leuk om samen met uw goede relaties wat te organiseren op het zand. We denken graag met u mee! Vindt u het dus ook zo leuk dat er weer wat georganiseerd wordt op het Meerpaalplein? Laat het ons weten via het contactformulier of bel Hilde Boers PR: 0321-328440/0630-642 111 We horen graag van u! Kijk voor al onze evenementen op: www.sta-dronten.nl

facebook_page_plugin