Beach Event Dronten

Sporten op het zand in Dronten

Nieuw!!! DodgeBall

Wat is DodgeBall?

dodgeball

Het Spel

DodgeBall is teamspel (6 spelers per team) dat vooral bij "stoere" scholieren favoriet is. Het is het de bedoeling om je tegenstander af te gooien die de ballen probeert te ontwijken. Als je je tegenstander weet te raken is deze af, maar als een bal wordt gevangen, is de werper af. Het team dat het eerst alle spelers van de tegenpartij weet af te gooien, is winnaar.
DodgeBall is 1 van de weinige sporten dat ook gemixt wordt gespeeld.

Is dat niet gewoon trefbal?

Het trefbalspel is heel breed met veel varianten waarbij Iedereen weer speelt op zijn eigen manier. DodgeBall is een trefbal variant waarbij er gespeeld word met vaste regels en zonder attributen zoals kasten, matten of baskets. Ook mag je bij DodgeBall bijvoorbeeld lopen met de bal, wordt in competities met 3 ballen, en bij funsport-events met 6 ballen tegelijk gespeeld en mag je afweren met een bal die je in je handen hebt.Een zeer dynamisch en sociaal spel.
De grootte van het speelveld is (14x8M)


Internationaal

Wist u dat DodgeBall wereldwijd wordt gespeeld? De populariteit van de sport begint razendsnel te groeien.

Landen waar DodgeBall gespeeld wordt met bonden.
België / Duitsland / Frankrijk / Engeland / Ierland / Noord-Ierland / Wales / Schotland / Zweden / Zwitserland / Oostenrijk / Italië / Roemenië / Tsjechië / Oekraïne / Slovenië / IJsland / Zuid-Afrika / India / Argentinië / Amerika / Nieuw Zeeland / Canada / Australië / Filipijnen / Singapore / Hong Kong en Maleisië.

Tijdens het evenement zal het Drontense DodgeBall team een demonstratie verzorgen. We houden je op de hoogte!

Samen zetten we Dronten op de kaart!

Met alle evenementen zetten we Dronten graag op de kaart. Daarom roepen we bedrijven op ons te ondersteunen. Voor een klein bedrag bent u al sponsor en vergroot u uw naamsbekendheid. Misschien vindt u het wel leuk om samen met uw goede relaties wat te organiseren op het zand. We denken graag met u mee! Vindt u het dus ook zo leuk dat er weer wat georganiseerd wordt op het Meerpaalplein? Laat het ons weten via het contactformulier of bel Hilde Boers PR: 0321-328440/0630-642 111 We horen graag van u! Kijk voor al onze evenementen op: www.sta-dronten.nl

facebook_page_plugin