Beach Event Dronten

Sporten op het zand in Dronten

  • oudere_jeugd
  • dodgeball
  • voetbal
  • bedrijfsvolleybal
  • handbal
  • jonge_jeugd
  • bouw

Mail ons!

Informatie, vragen, PR, opgave deelname, opgave vrijwilliger, mail ons via een van de volgende buttons:

Ik wil informatie over...

Vrijwilliger zijn op het Beach Event?!

Ook het Beach Event kan niet zonder vrijwilligers. Geef je dus op als vrijwilliger om van het Beach Event een succes te maken.

Ik geef mij op als VRIJWILLIGER

Informatie en ik doe mee aan het Beach Event!

De exacte agenda wanneer de verschillende beach events worden gehouden is nog niet bekend. Maar je kan al wel doorgeven of je interesse hebt om deel te nemen aan het Beach Event door een e-mail te sturen naar het event waar je aan mee wilt doen. De organisatie van het betreffende event neemt vervolgens contact met je op. Ook idee├źn van mogelijk andere sporten op het zand zijn van harte welkom. Heb je een ander idee, stuur dan een bericht naar de organisatie via info@beacheventdronten.nl .

Ik geef mij op voor het RECREANTEN VOETBALTOERNOOI

Info en ik geef mij op voor ringsteken met PAARDEN

Info en ik geef mij op voor het bedrijven VOLLEYBALLEN

Ik geef mij op voor het MINI'S VOLLEYBAL

Info en ik geef mij op voor het STRANDBOULEN

Info en ik geef mij op voor het VOETBALLEN

Info en ik geef mij op voor het competitie VOLLEYBALLEN

Ik geef mij op voor het HANDBALLEN

Ik geef mij op voor het DODGEBALL

Info en ik geef mij op voor het recreatief VOLLEYBALLEN

Ik geef mij op voor het BADMINTON

Ik geef mij op voor het recreatief VOETBALLEN

Info over het TOUWTREKKEN

Info NK Beach Soccer Bond

Ruim 10 dagen lang Beach Event Dronten!

Van donderdag 27 juni t/m zondag 7 juli 2019 wordt weer een Beach Event gehouden. In 2015 werd Meerpaalplein voor het eerst in tropische sferen omgetoverd. Ook dit jaar gaat het weer gebeuren met dank aan onze hoofdsponsoren van dit evenement: Knipscheer Infrastructuur en Van Werven en proberen we iedereen aan het sporten te krijgen. We hebben de naam aangepast in: Beach Event Dronten. Op het Meerpaalplein zullen verschillende sportwedstrijden georganiseerd gaan worden. Naast dat wij het plein volstorten met een grote bak zand, regelen we alle juiste randvoorwaarden zoals: sanitair, catering, muziek, verlichting, pr, etc. Als commissie van STADronten zijn we druk bezig met alle voorbereidingen. Hou onze Facebookpagina en deze website in de gaten voor het laatste nieuws! https://www.facebook.com/beacheventdronten

2019 flyer recreantenvoetbal kl

2019 flyer paarden ringsteken

2019 flyer beachvolleybal minis

Ook dit jaar komt het NK Beach Soccer naar Dronten!

Het NK Beach Soccer toernooi wordt gehouden op zaterdag 29 en zondag 30 Juni 2019. Kijk voor meer informatie op https://beachsoccerbond.nl/ .

2018 nkbeachsoccer terrein

2019 flyer dodgeball

2019 flyer dodgeball beachparty

Petanque op 5, 6 en 7 juli 2019

petanquetoernooi1 2019petanquetoernooi2 2019

Beach Event Dronten is mede mogelijk gemaakt door...

 

logo stadrontenlogo provincie flevolandlogo dronterland.nllogo toerisme flevoland

Wie zijn wij?

Graag vragen wij uw aandacht voor het sportieve en gezellige evenement: Beach Event Dronten. Ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsoren Knipscheer Infrastructuur en Van Werven. Wij: Alois, Dennis, Eddy, Hilde, Peter K, Peter V, Perry en Ruud bemensen deze commissie van STADronten . Met veel plezier toveren we het Meerpaalplein in Dronten ruim 10 dagen om tot een fantastische Beachsportlocatie voor verschillende sporten en deelnemers!
billionphotos 1018180 512x512

Let's go in juni!

De voorbereidingen zijn in volle gang en voor het laatste weekend van Juni 2018 start het Beach Event! Het evenement wordt gehouden van 21 juni t/m 2 juli 2018. We zetten het evenement voor de vierde keer neer op het Meerpaalplein in Dronten. Als commissie van Stichting Activiteiten Dronten, gemeente Dronten, sponsoren en vrijwilligers hopen we er ook dit jaar weer een groot succes van te maken! PS. We hebben vast mooi weer aangevraagd :-)
billionphotos 1018256 512x512

We zien jullie graag weer!

Je begrijpt dat wij een dergelijk evenement alleen kunnen organiseren met het enthousiasme van de Drontenaren en sporters binnen onze gemeente. Recreatieve toernooien zijn binnen onze gemeente al langer populair. Toernooien die we recreatief met de verschillende sportverenigingen organiseren. We weten dus dat Drontenaren gek zijn op gezelligheid en sport! Dus meld je snel aan via de e-mail buttons! Dan laten we het samen bruisen op het Meerpaalplein!
billionphotos 1018263 512x512

Samen zetten we Dronten op de kaart!

Met alle evenementen zetten we Dronten graag op de kaart. Daarom roepen we bedrijven op ons te ondersteunen. Voor een klein bedrag bent u al sponsor en vergroot u uw naamsbekendheid. Misschien vindt u het wel leuk om samen met uw goede relaties wat te organiseren op het zand. We denken graag met u mee! Vindt u het dus ook zo leuk dat er weer wat georganiseerd wordt op het Meerpaalplein? Laat het ons weten via het contactformulier of bel Hilde Boers PR: 0321-328440/0630-642 111 We horen graag van u! Kijk voor al onze evenementen op: www.sta-dronten.nl